Tipus noticia: 
Oficina de Turisme
Prioritat: 
1
Subtitol: 
Serà la darrera amb l'Oficina de Turisme a l'antiga església de Sant Francesc
Cos: 

Com cada any per aquestes dates l'Oficina de Turisme de Montblanc s'adaptarà davant el gran increment de l'activitat que viu el municipi durant la Setmana Santa, en un mes d'abril que tornarà a ser el de major moviment turístic de l'any.

Si el temps acompanya afavorirà l'arribada de turistes, que s'allotjaran en establiments del municipi i de la comarca, i d'excursionistes, que passaran unes hores visitant Montblanc.

Amb l'inici del mes d'abril l'Oficina de Turisme de Montblanc ha estrenat l'horari d'estiu, cosa que comporta passar de 40 a 46 hores setmanals d'atenció al visitant. Fora dels grans esdeveniments turístics de la vila, la Setmana Santa suposa el moment de màxima activitat de l'any. Per això s'amplia l'oferta de visites guiades i el Divendres Sant també es podrà gaudir de les tres propostes de cada cap de setmana, amb l'afegit de fer aturades per veure els misteris ubicats en diversos punts del centre històric. A més, es contempla la possibilitat de realitzar la visita en castellà, ja que sempre es nota un increment de turistes provinents de Madrid, Aragó, Navarra i el País Basc, principalment allotjats al litoral.

Després de tres dies de gran intensitat, el Dilluns de Pasqua sempre és molt fluix des del punt de vista turístic, per la qual cosa l'Oficina de Turisme estarà tancada.

Serà la darrera Setmana Santa en la què l'antiga església de Sant Francesc acollirà el servei d'atenció al visitant. Està previst que un cop acabada la Setmana Medieval de la llegenda de Sant Jordi s'iniciï el trasllat d'aquest servei a l'antic celler modernista.

Data noticia: 
04-2017
Data publicacio: 
03 / Abril / 2017 (All day)
Data caducitat: 
07-2017 (All day)
Foto noticia: 
Visita guiada
We use cookies to help provide you with the best possible online experience. By using this site, you agree to our use of cookies. More information
Settings