Tipus noticia: 
Clickania
Prioritat: 
1
Subtitol: 
Excel·lent balanç en el primer dia del Festival de Playmobil de Montblanc
Cos: 

La primera jornada de Clickània, el Festival de Playmobil de Montblanc, ha tancat portes a les 8 del vespre d'aquest dissabte amb un balanç molt positiu.

La xifra de 3.300 visitants és pràcticament idèntica a la de l'any passat. La sensació per part dels visitants i els expositors ha estat molt favorable. Les novetats del festival han estat molt ben acollides, tant l'exposició ClickPatum com la nova distribució de la nau central de Sant Francesc.

La continuïtat dels tallers de costumització i les activitats infantils del claustre de Sant Francesc patrocinades pel càmping Serra de Prades han tornat a tenir molts pasrticipants.

Durant tot el dia els carrers i places de la vila van estar molt animats amb els  participants en el concurs del Click Amagat.

Demà diumenge 9 l'horari d'obertura serà de 10h a 19h, i a banda de totes les activitats que s'han desenvolupat avui es podrà gaudir de l'actuació de part del seguici infantil de Montblanc a les 12 del migdia.

Data noticia: 
10-2016
Data publicacio: 
08 / Octubre / 2016 (All day)
Data caducitat: 
01-2017 (All day)
Foto noticia: 
Interior de Clickània
Exposició de la ClickPatum
Activitats paral·leles al claustre
Utilizamos cookies para ayudar a proporcionarle la mejor experiencia posible en la web. Al utilizar este sitio, usted acepta el uso de cookies. Más información
Configuración