Tipus noticia: 
Oficina de Turisme
Prioritat: 
1
Subtitol: 
L'Ajuntament de Montblanc espera aconseguir una major projecció de la marca Montblanc Medieval
Cos: 

Després d'haver-se incorporat al projecte “Catalunya, Regió Europea de la Gastronomia 2016”, l'Ajuntament de Montblanc acaba de rebre l'alta com a afiliat de l'Agència Catalana de Turisme.

Es tracta d'un nou programa de treball que busca unir esforços entre les administracions encarregades de la gestió turística de les destinacions i el sector privat del país, amb l'objectiu d'enfortir la marca Catalunya com a destinació turística de referència.

Montblanc Medieval, la marca que gestiona l'Ajuntament de Montblanc, tindrà d'aquesta manera un nou aparador i un nou canal per poder comunicar els atractius, recursos i productes turístics del municipi. S'ha valorat positivament la possibilitat de poder accedir als programes de Marques i Segells, per a una promoció i comercialització més segmentada, orientada a la demanda i amb plans d’acció específics, encara que en aquest cas la participació decidida del sector privat serà clau.

Data noticia: 
04-2016
Data publicacio: 
05 / Abril / 2016 (All day)
Data caducitat: 
07-2016 (All day)
Foto noticia: 
Marca
We use cookies to help provide you with the best possible online experience. By using this site, you agree to our use of cookies. More information
Settings